De exacte methode om een Vogue accu te resetten kan per model verschillen. Raadpleeg daarom altijd eerst de handleiding van jouw specifieke Vogue e-bike.

Algemene stappen voor het resetten van een Vogue accu:

 1. Zet de elektrische fiets uit: Zorg ervoor dat de e-bike volledig is uitgeschakeld.
 2. Verwijder de accu: Haal de accu van de fiets.
 3. Resetknop indrukken: Zoek de resetknop op de accu. Deze bevindt zich meestal op de zijkant of onderkant van de accu. Dit is tevens de knop waarmee je de LED indicator van de batterij activeert. Houd de knop ingedrukt gedurende 10 tot 30 seconden, afhankelijk van het model.
 4. Accu op de lader plaatsen: Sluit de accu aan op de lader en laat deze volledig opladen.
 5. Accu terugplaatsen: Plaats de volledig opgeladen accu terug in de e-bike.
 6. E-bike aanzetten: Zet de e-bike aan en controleer of de accu het nu doet.

Extra tips:

 • Geen resetknop? Sommige Vogue accu’s hebben geen fysieke resetknop. In dat geval kan het nodig zijn om de accu te resetten via het display van de e-bike. Raadpleeg de handleiding voor instructies.
 • Accu leeg fietsen: Als de bovenstaande stappen niet werken, probeer dan de accu leeg te fietsen totdat deze geen ondersteuning meer geeft. Laad de accu vervolgens volledig op. Nu heeft de accu zijn 0% punt en zijn 100% punt doorlopen en reset de batterij indicator
 • Contact opnemen met de dealer: Als je de accu nog steeds niet kunt resetten, neem dan contact op met een Vogue dealer voor hulp.

Opmerking:

 • Het resetten van de accu kan helpen bij het oplossen van problemen zoals laadproblemen of onjuiste weergave van de acculading.
 • Als de accu na het resetten nog steeds niet goed werkt, is er mogelijk een ander probleem met de accu of de e-bike. Laad de fiets accu wel volledig op, maar valt de accu uit bij 60% of 50% dan zijn de cellen van de accu vesleten. Bekijk de accu revisie mogelijkheden voor je voque fiets accu

Nuttige links:


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *